Валентин Антов с червен картон, Петко Христов с победен гол в края, а Илия Груев "порита" 2 минути


Валентин Антов с червен картон, Петко Христов с победен гол в края, а Илия Груев "порита" 2 минути
Снимка: Lap.bg

1236 0

Едни от основните футболисти на националния отбор по футбол на България минаха през наситени с емоции мачове в Италия и Англия. С най-добри чувства остава бранителят Петко Христов, който донесе победа с 2:1 за неговия Специя.

Тимът победи Асколи с 2:1 и записа първи успех от септември месец насам, като вече е 18-и с 13 точки. Попадението за българина падна в 89-ата минута, когато след центриране от статично положение Христов се хвърли с плонж и намери топката с глава, за да я прати в мрежата.

Кремонезе на Антов спечели с минималното 1:0. Българинът бе изгонен с директен червен картон още в 51-вата минута, когато повали Денис Йонсен, който излизаше на чиста голова позиция. Решението дойде след преразглеждане на ситуацията с ВАР. Все пак в 81-вата минута Лука Раванели вкара за Кремонезе и осигури успеха за тима, който е 3-ти с 29 пункта в Серия Б.

На Острова пък Илия Груев отново получи крайно недостатъчно време. Той се появи в 88-ата минута, а неговият отбор Лийдс победи с 2:0 Блекбърн. Лийдс записа трета поредна победа и е 3-ти с 41 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички