В Италия: Игуаин се дърпа за нов договор с Наполи


В Италия: Игуаин се дърпа за нов договор с Наполи

1231 0

Нападателят на Наполи Гонсало Игуаин е отказал да обсъжда продължаване на договора си с клуба. Причината за това е твърде високата сума, която клубът иска да получи за аржентинеца при евентуална негова продажба.

Според информация на "La Gazzetta dello Sport", между нападателя и ръководството на Наполи е възникнало напрежение, заради невъзможността да се разберат относно нов контракт.

Игуаин е заявил, че няма да продължи договора си с клуба, ако в новото споразумение клубът не е намалил клаузата, която сега е на стойност 94,5 млн. евро. Действащият контракт на аржентинеца с италианския клуб е до лятото на 2018 година.

Италианският вестник съобщава, че от ситуацията могат да се възползват клубове като ПСЖ, Челси, Ливърпул и Арсенал, които по-рано проявяваха интерес към Игуаин.

През настоящия сезон голаджията е изиграл 26 мача в Серия А и е вкарал 24 гола. Той има на сметката си и 5 мача в Лига Европа и 2 попадения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички