Ювентус взе решение за Игуаин, една оферта към Наполи за него


Ювентус взе решение за Игуаин, една оферта към Наполи за него

3018 0

Генералният директор на Ювентус Джузепе Марота обяви, че шампионите на Италия няма да платят 94 милиона евро за топ голмайстора на Серия А от миналия сезон Гонсало Игуаин.

НАПОЛИ И ЮВЕ ОБСЪДИХА ТРАНСФЕРА НА ИГУАИН

По-рано в понеделник Марота се срещна с президента на Наполи Аурелио де Лаурентис специално за трансферите между двата клуба - Алваро Перейра се очаква да премине на "Сан Паоло", а за Игуаин двамата високопоставени трябваше да обсъдят подробностите.

„Юве започна загубена битка за Гонсало. Той има договор и в него е вписан колко струва. Марота ми каза, че те няма да платят €94 млн. и никой клуб не е предложил толкова до момента. Останалото са измислици на пресата”, коментира босът на Наполи.

Единствената оферта досега към Наполи за рекордьора по голове в Италия в рамките на един сезон идва от Арсенал - 60 милиона евро плюс Оливие Жиру. Наполи обаче не се интересува от френския национал, а и не го оценява на 34 милиона, колкото е разликата със сумата от клаузата на Игуаин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички