Ювентус взе битката за Торино с гол в продълженията


Ювентус взе битката за Торино с гол в продълженията
Снимка: getty images

1190 0

Шампионът Ювентус измъкна инфарктна победа с 2:1 срещу Торино в градското дерби от 11-ия кръг на Серия А. Успехът помогна на "черно-белите" да се изкачат до 10-о място в класирането с 15 точки, Торино е 11-и със същия актив.

Още в 11-ата минута треньорът на Юве Масимилиано Алегри бе принуден да извърши смяна и да пусне Хуан Куадрадо на мястото на получилия контузия Сами Кедира.

В 19-ата минута "бианконерите" поведоха с 1:0 след страхотен гол на френския халф Пол Погба, който с изстрел от въздуха пред дъгата на наказателното поле направи безпомощен вратаря на "биковете" Даниеле Падели.

Седем минути след почивката Торино изравни резултата. След изпълниение на фаул, топката рикошира от построената от Юве стена и защитникът Чезаре Бово с топовен изстрел опъна мрежата зад Буфон.

В продължението резервата Куадрадо се превърна в героя на вечерта. Алекс Сандро центрира в наказателното поле и колумбийският национал някак си успя да добута топката във вратата на Падели за крайното 2:1.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички