Ювентус ще се опита да задържи за дълго една от звездите си


Ювентус ще се опита да задържи за дълго една от звездите си
Снимка: Getty Images/Guliver

1446 0

Френският национал Пол Погба ще подпише дългосрочен договор с италианския шампион Ювентус, съобщава Corriere dello Sport. Контрактът трябва да стане факт в най-скоро време и ще бъде до 2019 г. Новата заплата на 21-годишния халф ще е 3,2 млн. евро годишно, а бонусите му ще стигат до 1 млн. Интересът към Погба, който беше избран за най-добър млад футболист на световното първенство, е огромен.

ПСЖ и Челси се смятаха за фаворити за подписа му, като двата клуба бяха готови да извадят 70 млн. евро за него. "Бианконерите" обаче нямат никакво намерение да се разделят с една от звездите си. По всичко изглежда, че Артуро Видал също ще остане в Торино, въпреки опитите на Манчестър Юнайтед да го купи.

В същото време Ювентус договори десния защитник на Верона Ромуло Соуса. Той ще играе в Торино като преотстъпен за един сезон, а в договора между двата клуба има и опция за постоянното му закупуване за 7 млн. евро. 27-годишният бразилец, който е и италиански национал, но не игра на Мондиала заради контузия, беше искан лично от новия треньор Масимилиано Алегри. Любопитното пък е, че бившият наставник на "черно-белите" Антонио Конте не искаше и да чува да вземането на Ромуло.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички