Ювентус с втори пореден дубъл


Ювентус с втори пореден дубъл

1092 0

Двубоят, който се игра на стадио "Олимпико" в Рим завърши при минимален резултат 1:0. През първата част "росонерите" изцяло надиграха Ювентус, но не успяха да се възползва от възможностите, които имаха, за да открият резултата.

След почивката играта постепенно се премести в центъра на терена, но като цяло Милан беше малко по-агресивният тим. При Ювентус впечатление правеше нервността на основни единици като Погба, а Евра беше сменен, след като допусна две сериозни грешки по фланга срещу Калабрия. Милан обаче така и не стигаше до чиста ситуация, заради безумни грешки в последния пас. Двубоят стигна до продължения и в 110-та минута Алваро Мората донесе купата на тима си, след като вкара за 1:0 след центриране на Куадрадо. В последната минута по чудо Хосе Мари не изравни след шут от границата на наказателното поле, но топката се фалцира твърде много и мина до лявата греда на Нето.

Ювентус спечели Купата на Италия за 11-ти път, с което подобри собствения си рекорд. Девет път досега трофеят е бил в Рома и седем в Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички