Ювентус праща по дяволите финансовата си структура заради Погба


Ювентус праща по дяволите финансовата си структура заради Погба

2856 0

Ръководството на Ювентус ще направи всичко по силите си, за да задържи звездата на тима Пол Погба, изграждайки супер отбор около качествата на младия французин.

Манчестър Юнайтед предлага 125 милиона евро за полузащитника, както и 14 милиона евро годишна заплата на своя юноша, но "бианконерите" ще направят отчаян ход, с който да убедят Погба, че правилното място е "Ювентус Арена".

Хосеп Гуардиола създаде абсурден прецедент в Сити

Джузепе Марота и компания ще проведат среща с агента на играча Мино Райола, на която ще дадат своето предложение. То е за 5-годишен договор и годишна заплата на стойност 7.5 милиона евро. Досега той прибираше по 4.5 милиона, което и към момента е най-високата заплата в редиците на шампионите.

"Бианконерите" въведоха практика, според която таванът на заплатите в клуба е 5 милиона евро. С този ход обаче "старата госпожа" се надява да убеди Погба, че клубът винаги ще е готов да направи всичко за него.

Арсенал с две ключови липси за старта на новия сезон

В същото време и самият играч иска до края на юли ситуацията около него да бъде разрешена, за да може да се съсредоточи върху изявите си през новия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички