Ювентус остави малък прозорец на Рома за титлата


Ювентус остави малък прозорец на Рома за титлата

1178 0

Ювентус не успя да се възползва от поредната издънка на Рома в последно време и след 0:0 като гост на Удинезе в мач от 21-ия кръг на Серия А запази аванса си от 7 точки пред римските "вълци".

Двубоят няма да се запомни с нищо особено, след като двата отбора общо отправиха 4 точни удара, но все пак Ювентус имаше повече шансове да стигне до победата.

През първата част Тевес пропусна да отбележи рано след пропуск от няколко метра, а Йоренте повтори упражнението преди края на частта. Тото Ди Натале също имаше шанс, но го пропиля в 23'.

През второто полувреме Ювентус имаше още два златни шанса да стигне до победа и да направи разликата с Рома 9 точки.

В 58' Перейра беше намерен в наказателното поле, но от близка дистанция разтресе гредата. Малко преди последния съдийски сигнал Тевес беше изведен от Погба в наказателното поле, но аржентинецът като по чудо пропусна - 0:0.

Удинезе спря серията от 5 поредни победи на Ювентус във всички турнири, но "старата госпожа" няма загуба вече 18 поредни двубоя, а последното поражение датира от края на октомври срещу Дженоа (1:2 в Генуа). Равенството спря и друга серия на шампионите - 6 поредни победи срещу Удинезе.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички