Удар по Ювентус, капитанът получи тежка контузия


Удар по Ювентус, капитанът получи тежка контузия
Снимка: Getty Images/Guliver

3310 0

Ювентус получи много тежък удар в началото на новия сезон. Капитанът на "бианконерите" Джорджо Киелини е получил тежка контузия на вчерашната тренировка на тима и ще трябва да бъде опериран.

От клуба потвърдиха, че става дума за изкълчване на дясното коляно и увредено сухожилие, което означава, че 35-годишният бранител ще се възстановява около между 3 и 6 месеца.

Очаква се в следващите дни да бъде извършена и операцията, като след нея от клуба ще дадат и повече подробности относно възстановяването на бранителя. Това може да отвори възможност за младия Матайс де Лихт, който не скри разочарованието след първия двубой на Юве. "Нормално е и очаквах, че ще играя. Нямаше някакви "знаци" на тренировка и за това не очаквах, че ще бъда на пейката. Очевидно е, че уважавам решението на треньора. Трябва да бъда реалист, тъй като все още привиквам с футбола в Италия", сподели Де Лихт пред репортери след мача.

По време на мача Парма - Ювентус пък впечатление направи колко "дълга" е резервната скамейка на шампионите и какви играчи останаха там за първия съдийски сигнал. Повече по темата може да откриете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички