Удар по Ювентус: Бонучи аут за близо три седмици


Удар по Ювентус: Бонучи аут за близо три седмици
Снимка: Getty Images/Guliver

1027 0

Сериозен удар за Италия преди важните мачове в Лигата на нациите. Леонардо Бонучи ще бъде извън терените за 20 дни заради контузия. Защитникът на Ювентус ще пропусне предстоящите мачове на Италия срещу Полша и Босна и Херцеговина.

"Исках да бъда с националния отбор на всяка цена, но за съжаление няма да се случи. Стисках зъби в последните 20 дни, но срещу Лацио усетих болка. Надявах се да отшуми, но тя се усили, явно пренатоварих тялото си", коментира Бонучи пред "RAI Sport".

Бонучи пристигна в Ювентус през 2010-та година от тима на Бари и бързо се наложи като основен избор в центъра на отбраната на „бианконерите“. С идването на Антонио Конте италианецът заформи изключително стабилна тройка в отбрана заедно със сънародниците си Джорджо Киелини и Андреа Бардзали. Леонардо Бонучи продължи да бъде част от Ювентус и при Масимилиано Алегри до лятото на 2017г., когато изненадващо реши да премине в Милан. След разочароващ сезон с червено-черната фланелка обаче опитният бранител се завърна в Торино, след като се помири с феновете и ръководството на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички