Трима от асовете на Ювентус аут за решаващия сблъсък срещу Байерн


Трима от асовете на Ювентус аут за решаващия сблъсък срещу Байерн
Снимка: Getty Images/Guliver

1864 0

Треньорският щаб на Ювентус ще има много сериозен ребус за решаване, след като днес официалният сайт на клуба съобщи неприятната новина, че Пауло Дибала и Клаудио Маркизио няма да пътуват за Мюнхен, където "бианконерите" се изправят срещу Байерн.

Двубоят е реванш от осминафиналите в Шампионска лига и Ювентус е аутсайдер след 2:2 в първата среща, изиграна в Торино. Сега задачата на "старата госпожа" става още по-сложна, след като Дибала и Маркизио няма да играят.

Това стана ясно след днешната тренировка, като аржентинският ас ще пропусне срещата заради преумора, докато италианският национал е измъчван от травма.

Двамата се присъединяват към Джорджо Киелини, който е другият основен стълб в състава, който няма да играе в Мюнхен. Марио Манджукич също има проблеми, но той ще лети с отбора за Германия и преди срещата ще бъде преценено дали да се рискува с неговото състояние.

Неприятните новини за феновете на Ювентус постепенно преминаха в откровено ужасяващи, след като стана ясно, че „Старата госпожа“ ще излезе на „Алианц Арина“ срещу Байерн в крайно осакатен състав.

Масимилиано Алегри използва експериментален титулярен състав и в реванша от полуфиналите в турнира за Купата на Италия, като бе размазан от Интер с 3:0. Без толкова много звезди е още по-спорно как Юве би се държал на терена след далеч по-класни футболисти от тези на „нерадзурите“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички