Трансферът на Погба доведе до луда въртележка на играчи в Серия А


Трансферът на Погба доведе до луда въртележка на играчи в Серия А

2591 0

Изненадващо Серия А се оказа най-вълнуващото първенство що се отнася до трансфери през лятото. Пол Погба ще стане най-скъпият футболист в историята, когато осъществи преминаването си в Манчестър Юнайтед за 120 милиона евро.

ЮНАЙТЕД ЩЕ ПЛАТИ ДОСТА НАД 100 МИЛИОНА ЗА ПОГБА

Ювентус пък ще използва парите, за да привлече рекордьора голмайстор на Калчото Гонсало Игуаин от Наполи. "Партенопеите" ще получат 90 милиона евро и ще трябва да ги използват по предназначение, за да привлекат достоен заместник на аржентинеца, който миналия сезон вкара рекодните 36 гола в 35 мача.

ИГУАИН ЩЕ ИЗЛЕЗЕ МАЛКО ПО-ЕВТИНО НА ЮВЕ ОТ ОЧАКВАНОТО

Считаше се, че Александър Лаказет, Карлос Бака и Никола Калинич са предпочитаните заместници на Игуаин, но "Кориере дело Спорт" и "Скай Спорт Италия" твърдят, че Наполи се е насочил изненадващо към Мауро Икарди от Интер.

ИКАРДИ Е В ЛОНДОН ЗА ПРЕГОВОРИ С АРСЕНАЛ

Икарди и най-вече агентът му Уанда Нара неколкократно обявиха желанието си да напуснат "Джузепе Меаца" и според двете издания вече има договорка за трансфера на аржентинския нападател, който също стана голмайстор на първенството година преди Игуаин.

Офертата на Наполи към Интер обаче трябва да бъде над 50 милиона евро, защото "нерадзурите" вече отхвърлиха толкова от Уест Хем. "Скай Спорт Италия" информира, че Икарди ще получава 5 милиона евро годишна заплата в Неапол и ще запази 50% от имиджовите си права, които са 2.3 милиона на сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички