Трансферното лято на Милан приключи с топ нападател


Трансферното лято на Милан приключи с топ нападател
Снимка: Guliver/GettyImages

4822 0

Ръководството на Милан договори така желания централен нападател, който да си партнира с Андре Силва в предни позиции през новия сезон. "Росонерите" са се договорили с Фиорентина за Никола Калинич и се очаква сделката да бъде официализирана до края на седмицата.

Според сайта на Джанлука ди Марцио, двата клуба са стигнали до консенсус за правата на нападателя, като Милан няма да дава Лука Антонели на "виолетивоте", въпреки че клубът от Флоренция настояваше да вземе италианския национал.

Трансферът ще бъде финализиран в сряда вечер или най-късно в четвъртък, като Калинич ще бъде на линия за старта на сезона в Серия А. Параметрите по сделката не са обявени, но се очаква тя да е между 22 и 28 милиона евро.

С привличането на нападателя трансферните дела на "росонерите" по всяка вероятност приключват. До последно от "Сан Сиро" се надяваха да вземат Пиер-Емерик Обамеянг или Диего Коста, но заради финансовия феърплей на УЕФА трябваше да се задоволят с Калинич, който има сериозен опит в местния шампионат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички