Този път не Икарди бе героят за Интер (ВИДЕО)


Този път не Икарди бе героят за Интер (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

789 0

Интер постигна четвърта поредна победа в Серия А под ръководството на Стефано Пиоли и поне временно се намести в топ 6 на класирането след изиграваването на три от мачовете от 19 кръг.

"Нерадзурите" осъществиха обрат от 0:1 до 2:1 на гости на Удинезе и без да блестят особено се поздравиха с важен успех в битката за място в евротурнирите.

Домакините поведоха рано-рано в резултата чрез Якуб Янкто, който в 17-ата минута с мощен изстрел по диагонала не остави шансове на бившия кадър на фриуланите Самир Ханданович.

Удинезе удари и греда, а и като цяло опропасти още няколко добри възможности през първата част да увеличи аванса си. Изведнъж Интер се пробуди в последните мигове на полувремето и Мауро Икарди намери Иван Перишич в наказателното поле, а хърватинът с прецизен изстрел матира Орестис Карнезис в близкия му ъгъл.


Udinese vs Inter 1-2 All Goals and Higlhights 8... by smoki-bobi

След почивката Интер имаше инициативата и малко по-малко обсаждаше вратата на противника. Едва в 87-ата минута обаче резервата Жоао Марио центрира великолепно от фаул на фланга и Перишич се извиси на далечната греда, за да забоде с глава топката в мрежата за 1:2.

Така Интер събра 33 точки и се намира на шеста позиция в класирането, а Удинезе с 25 остава 11-и.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички