Това са големите проблеми на Милан, заради които грандът се проваля тотално


Това са големите проблеми на Милан, заради които грандът се проваля тотално
Снимка: Guliver/GettyImages

2606 0

Дженаро Гатузо - човекът, който трябваше да реши проблемите в Милан, е поредната легенда на клуба, която застана начело на "росонерите" и тотално разочарова с представянето си. Милан допусна втора поредна тежка загуба, този път с 0:2 от Аталанта у дома, а феновете са готови да капитулират и да спрат да подкрепят отбора. Гатузо обаче не смята, че той е големият проблем, а културата в отбора.

"Щях да напусна, ако мислех, че аз съм проблемът на Милан, но аз съм най-малкият проблем. Ние просто не сме отбор и много неща не ни се получиха в мача, въпреки че го започнахме както трябва. Когато ни поведоха обаче, всичко се обърна с главата надолу.

Сложна е ситуацията, феновете протестират, а ние знаем, че не можем да продължаваме по този начин", каза Гатузо след дълга среща с директорите на клуба, след която очевидно е било решено той да остане на поста си.

"Футболистите дават всичко от себе си, но е видно, че сме много уязвими. Проблемите ни не са свързани само с физическата издръжливост, имаме и психологически трудности. Трябва час по-скоро да се превърнем в отбор и да правим по-малко грешки. Липсва ни устременост, липсва ни глад и също ни липсва коравост. Трябва заедно да се измъкнем от трудностите, да излизаме заедно от всяка напечена ситуация като отбор, а не като индивидуалности“, сподели още настоящият треньор на италианския гранд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички