Тоти: В неделя е последният ми мач за Рома


Тоти: В неделя е последният ми мач за Рома
Снимка: Gulliver/GettyImages

1491 0

Живата легенда на Рома и италианския футбол Франческо Тоти официално обяви, че неделният двубой с Дженоа ще е последен за него с екипа на „вълците”.

40-годишният футболист съобщи новината чрез профила си в социалните мрежи, като все пак не разкри дали това ще и краят на неговата професионална кариера. През последния месец от ръководството на клуба обявиха, че са предложи на Тоти да заеме директорски пост на „Олимпико”, но според последните информации има реален шанс той да изиграе още един сезон като футболист в първенството на САЩ.

„Рома – Дженоа, Неделя, 28 май 2017, последния път, когато ще нося фланелката на Рома. Няма как да опиша с няколко думи колко много тези цветове значеха, значат и винаги ще означат за мен. Просто чувствам, че любовта ми към футбола никога няма да избледнее: това е страст, моята страст. Толкова е голяма, че не бих могъл да си представя да не подхранвам повече. От понеделник съм готов да започна отново. Готов съм за новото предизвикателство”, написа Тоти.

Франческо Тоти е дебютира за „вълците” през далечната 1993 година като има близо 800 мача за клуба, превръщайки се в истинска икона за „джалоросите”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички