Торес: Вкарах в три различни дербита, ще се разпиша и в миланското


Торес: Вкарах в три различни дербита, ще се разпиша и в миланското

1378 0

Нападателят на Милан Фернандо Торес, който играе под наем от Челси, сподели очакванията си от предстоящото дерби с Интер. Сблъсъкът на миланските грандове е на 23 ноември.

"Дербито е страст. Във всеки град, където има два отбора, мачовете между тях не продължават 90 минути, а шест месеца. Аз вече вкарах в дербитата на Мадрид, Лондон и Ливърпул, надявам се да се отлича и в това на Милано. След като пристигнах тук, първото нещо, което феновете ме помолиха да направя, бе да спечеля дербито", разкри испанецът пред медиите в Италия.

Той похвали и клубния президент Силвио Берлускони за отдадеността му на футбола.

"Президентът Берлускони просто е чудесен. Той много обича да говори за футбол. Дава много съвети, като например как да се движи нападателят, когато топката е у полузащитниците. Никога не съм виждал президент, който така да се вълнува от случващото се на терена. Това е ново за мен", допълва Торес.

"Милан ще се върне сред водещите отбори, защото е велик клуб, в който искат да играят велики футболисти. Впечатлен съм от Индзаги. Той постоянно дава съвети. Говори ми: ти винаги и навсякъде си вкарвал голове, и сега ще се разпишеш. Дали ми липсва Висшата лига? Не, седем години са достатъчно време", категоричен е нападателят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички