Топ тимове от Ботуша в борба за легенда на Наполи


Топ тимове от Ботуша в борба за легенда на Наполи
Снимка: Getty Images/Guliver

1383 0

Интер и Лацио проявяват сериозен интерес към напусналия голмайстор на Наполи за всички времена Дрис Мертенс, разкрива пресата в Италия. 35-годишният нападател намекна, че вероятно ще играе още един сезон, но отхвърли предложението на "сините" за нов договор.

Ръководството на клуба му предложи възнаграждение от 2.4 милиона евро, но той го отхвърли и така напуска неаполитанците след близо 10 години престой.

Маурицио Сари се интересува от бившия си възпитаник, с който работиха успешно няколко години в Наполи. Сега те могат да се съберат в италианската столица, но първо "орлите" ще трябва да се преборят за подписа му с Интер.

В "нерадзурите" белгиецът би бил със статут на резерва, тъй като атаката се очаква на води завърналият се Ромелу Лукаку. Двамата се познават отлично от националния отбор на родината си, но към момента "змията" не предприема директни ходове. Причината е, че от клуба първо искат да се разделят с Алекси Санчес, но до момента двете страни не успяват да постигнат разбирателство за раздяла по взаимно съгласие.

Вижте най-интересните сделки до момента в света на футбола!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички