Спряган за сигурен в Интер подписа нов договор с Рома


Спряган за сигурен в Интер подписа нов договор с Рома
Снимка: Getty Images/Guliver

2042 0

Нападателят Един Джеко сложи край на спекулациите относно бъдещето си, след като подписа нов тригодишен контракт с Рома. Нападателят на Босна и Херцеговина играе на „Олимпико“ от 2015-та насам и новият му договор удължава престоя му в италианската столица до лятото на 2022.

Джеко прекара четири години и половина в Манчестър Сити преди да премине в Серия А. 33-годишният футболист бе свързван със завръщане във Висшата лига по време на действащия трансферен прозорец, както и с трансфери в Интер и Наполи. Най-близо до подписа му бяха "нерадзурите", а новото споразумение ще носи по 4,5 млн. евро годишно на Джеко - толкова, колкото му предлагаха и от Интер.

„В последните няколко седмици осъзнах колко много клубът иска да остана. Разговорите ми с борда, работата, която върши с треньора, връзката със съотборниците ми и любовта на привържениците отново ме накара да осъзная това, което вече знаех през тези четири години – а именно, че Рома е моят дом. Тук имаме всичко, от което се нуждаем, за да спечелим трофей и съм щастлив, че преподписах с клуба“, заяви босненецът.

А каква е ситуацията около нападателя на Интер Мауро Икарди - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички