Спортният шеф на Ювентус обяви бъдещето на Дибала


Спортният шеф на Ювентус обяви бъдещето на Дибала
Снимка: Getty Images/Guliver

1999 0

Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи разясни какво е бъдещето на нападателя на тима Пауло Дибала. Аржентинецът е свързван с изходящ трансфер от Торино през летния трансферен прозорец, но директорът смята, че, ако Ювентус иска да стане още по-силен през следващия сезон, не трябва да се разделя с нападателя.

"През 2010 година, ако някой беше казал, че Ювентус ще спечели осем поредни титли, щяха просто да го помислят за безумец. Мнозина се опитват да разкрият тайната на нашия успех, но тук няма никаква тайна, има само огромен труд от сътрудниците на клуба, треньори, футболисти...", коментира Паратичи, цитиран от "Sky Sport Italia".

"Ние добре знаем, че в никакъв случай не трябва да лежим на лаврите си. Готови сме за нови предизвикателства, но сега не е подходящият момент да обсъждаме конкретни стъпки за това как ще направим отбора още по-силен. Да, ще работим на трансферния пазар. Но никой от лидерите, включително и Пауло Дибала, няма да напусне отбора", допълни директорът.

Вчера "бианконерите" спечелиха осмата си поредна титла на Италия след успех над Фиорентина. А какво сподели голямата звезда Кристиано Роналдо относно бъдещето си вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички