Спортният директор на Торино обясни скандала с треньора Иван Юрич


Спортният директор на Торино обясни скандала с треньора Иван Юрич
Снимка: Getty Images

1996 0

Давиде Ванати - спортният директор на елитния италиански Торино, даде обяснение пред "Sky Sports Italia" за възникналния скандал между него и треньора на тима Иван Юрич.

Неприятните кадри бяха разпространени в социалните мрежи, като предположенията на този етап са, че те са дело на някой от футболистите (вижте ВИДЕОТО).

"Не е хубаво да се виждат подобни неща, но се случва, когато двама души искат да правят всичко по правилния начин. Всеки треньор иска да има на разположение играчите си възможно най-рано, а клубът прави всичко възможно на този труден пазар", заяви Ванати, потвърждавайки, че спорът е възникнал заради трансферната политика на клуба.

"Треньорът има голямо желание. В крайна сметка си казахме каквото имаше да си казваме и се прегърнахме. Ние сме истински хора и си казваме нещата такива, каквито са. Благодарение на този спор можем да започнем да работим отново. Последствията са положителни!", увери спортният директор на Торино.

Сезон 2022/23 в Серия А стартира на 13 август, но наскоро се появиха информации, че може да бъде отложен - вижте причината!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички