Сицилия е поредната окупирана от Интер крепост в Серия А (ВИДЕО)


Сицилия е поредната окупирана от Интер крепост в Серия А (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

931 0

Интер продължи отличната си поредица в Серия А и вече има шест последователни успеха, след като превзе "Ренцо Барбера" в Сицилия с 1:0 над Палермо. Единственото попадение за гостите от Милано реализира европейският шампион с Португалия Жоао Марио, който с великолепно воле отблизо засече центриране на Антонио Кандрева в 65-ата минута.

Това се оказа достатъчно за "нерадзурите", които доиграха срещата с десетима души заради втори жълт картон на невнимателния Кристиан Ансалди в 79-ата. До сериозни драми в края обаче не се стигна, а в последните секунди на мача Гаци от състава на домакините също бе изгонен с втори жълт картон.

Интер се върна в топ 5 и местата за евротурнирите с 39 точки, но преднината от 2 пред шестия Милан не е достатъчна, ако "росонерите" спечелят отложения си двубой от Серия А.

Ивайло Чочев се появи в игра за Палермо в 81-ата минута, но тимът продължава слабите си изяви в Калчото и е на предпоследно място с 10 пункта, колкото има и Кротоне, като спасителното 17-о място е на цели 11 точки.


All Goals & highlights - Palermo 0-1 Inter... by claytonashurst

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички