Сблъсъкът Ювентус - Арсенал за Гонсало Игуаин има победител


Сблъсъкът Ювентус - Арсенал за Гонсало Игуаин има победител
Снимка: Getty Images/Guliver

6531 0

Нападателят на Наполи Гонсало Игуаин почти сигурно ще премине в Арсенал. Това не е поредната информация от английските медии, като новината първо беше споделена по радио "Наполи".

Предложението на "артилеристите" е грабнало интереса на президента Аурелио Де Лаурентис. Арсен Венгер иска топ нападател и е готов да плати прескъпо за това, като офертата на английския клуб е за 50 милиона евро плюс Оливие Жиру.

Ювентус обяви пореден трансфер

Френският нападател е оценяван на 30 милиона евро, което прави общата стойност на сделката 80 милиона. Наполи се дърпа към момента, но по всяка вероятност ще склони да продаде нападателя си за сума под тази, която иска - 94 милиона евро. Причината - договорът на Ел Пипита изтича през лятото на 2018 година.

"Към момента слухът, който праща Игуаин в Ювентус, е верен. Оферта за него има, но почти сигурно Пипита ще напусне Наполи, за да отиде в отбор извън страната.

Ювентус прати по дяволите финансите си - даде супер договор на Погба

Този отбор е Арсенал. Засега офертата е за 50 милиона евро и Оливие Жиру, но Наполи изчаква още по-добро финансово предложение. То трябва да дойде до няколко дни и сделката да бъде сключена", обяви Франческо Марсиано в предаването "Kiss Kiss" на местното радио.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички