Рома затъва все повече


Рома затъва все повече
Снимка: Getty images/Gulliver

1303 0

Рома продължи черната си серия.

След 4 поредни равенства в Серия А, „вълците” загубиха домакинството си на Фиорентина с 0:2 и по този начин излетяха от Купата на страната на ниво четвъртфинал. Головете отбеляза Марио Гомез в 68-ата и 87-ата минута.

Столичани владееха топката през по-голямата част от двубоя и създадоха много опасни положения, но така и не съумяха да отбележат.

Първото полувреме премина под диктовката на домакините, но те така и не успяха да създадат чисто положение, а далечните им изстрели не намираха очертанията на вратата.

„Вълците” продължиха с натиска и пропуските през второто полувреме.

Те бяха наказани в 68-ата минута, когато Мануел Паскуал, от добра голова позиция, намери Марио Гомез, който се разписа за 0:1.

Съдията спести картон за опасна игра на Савич в 75-ата минута, когато при центриране към наказателното поле той вдигна високо крак и удари с бутоните очакващия топката Гарсия.

В 87-ата минута Гомез довърши домакините. Той получи пас в наказателното поле от левия фланг, освободи се от защитата и намери вратата за втори път – 0:2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички