Рома удари Торино с красив късен гол (ВИДЕО)


Рома удари Торино с красив късен гол (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1134 0

Рома победи Торино с 1:0 в първия мач за двата тима през новия сезон в Серия А. Единственото попадение падна в 89-ата минута на двубоя и бе дело на Един Джеко. То бе доста красиво, а асистенцията за него бе на Джъстин Клуйверт.

В 18' Александър Коларов можеше да открие за Рома, но нацели гредата след удар от малък ъгъл. В 39' гредата нацели и Томас Ринкон от състава на "биковете" с техничен удар от границата на наказателното поле.

В самия край на полувремето стражът на Торино изби удар на съперников играч, но топката попадна на крака на Алесандро Флоренци. Той стреля от воле, но изстрелът му бе блокиран и резултатът се запази.

В 48' Торино съумя да стигне до гол, след като бе по-дейният тим на терена, но попадението на Фалке бе отменено заради засада след намесата на VAR.

В следващите минути и двата тима регистрираха по един пропуск - първо Пасторе стреля слабо след пас на Клуйверт и ударът му бе блокиран. След това Меите стреля опасно, но Олсен се намеси по най-добрия начин. В 80' Един Джеко нацели гредата, а секунди след това Олсен се наложи да спасява шут на Белоти. При опита за добавка Фалке падна на земята и от Торино поискаха дузпа от съдията. VAR обаче не се намеси, а треньорът на "биковете" Валтер Мадзари бе изгонен заради емоционално поведение.

Рома се добра до ценното попадение в 89', когато Клуйверт се пребори за една топка и намери Един Джеко, който с мощен изстрел по диагонал с левия крак прати топката в мрежата на Сиригу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички