Рома изпуска "следващия Тоти" заради половин милион и Челси


Рома изпуска "следващия Тоти" заради половин милион и Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1913 0

Всеки, който е чувал Рома го асоциира веднага с легендата на тима Франческо Тоти. Бившият таран на тима прекара цялата си кариера на "Олимпико", като почти 30 години бе част от "вълците".

Феновете на тима никога няма да забравят как Тоти отказваше оферта след оферта, без значение дали тя е от Реал Мадрид, или не и за това той ще остане легенда на тима. В момента клубът разполага с още двама играчи като Тоти, които са продукт на школата и са готови да играят до края на кариерата си в тима.

И докато Даниеле де Роси вече е прекалено възрастен, за да очаква трансфер в друг клуб, то положение с Алесандро Флоренци не седи по същия начин. Италианецът e в юношеската школа от 2002 година, а от 2011 е част от мъжкия тим. Той има договор с клуба до следващото лято, като ръководството на Рома му предлага годишна заплата от 3 милиона евро, за да преподпише. Десният флангови футболист обаче иска 3,5 милиона евро и ако искането му не бъде изпълнено, той е готов да приеме офертата на Челси, която е далеч по-добра от тази на "вълците". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички