Рома и Юве продължават без грешка в Серия А


Рома и Юве продължават без грешка в Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

4998 0

Рома и Ювентус спечелиха мачовете си от четвъртия кръг на Серия А и са с пълен актив от 12 точки в класирането. Далеч по-трудно бе на римляните, които изковаха късен успех на "Енио Тардини" срещу Парма. Победният гол вкара Миралем Пянич в 88-ата минута. Преди това Адем Ляич бе открил в 27-ата минута, но Паоло де Челие изравни в 56-ата.

За Ювентус бе по-лесно - 3:0 срещу Чезена у дома. Масимилиано Алегри продължава да води шампионите към победи и липсата на Антонио Конте на този етап не е осезаема. Голове на Артуро Видал (18-д., 64) и Щефан Лихтщайнер в 85-ата.

Интер излезе на трето място след 2:0 над Аталанта на "Джузепе Меаца". Родриго Паласио изпусна дузпа след половин час игра, но Пабло Освалдо откри десет по-късно, а в 87-ата минута Ернанеш оформи крайния резултат.

Ивайло Чочев отново не дебютира за Палермо, а тимът му измъкна 3:3 като гост на Наполи. Много е вероятно Рафаел Бенитес да бъде уволнен след този мач.

Всички резултати:

Каляри - Торино 1:2

Фиорентина - Сасуоло 0:0

Верона - Дженоа 2:2

Интер - Аталанта 2:0

Ювентус - Чезена 3:0

Парма - Рома 1:2

Наполи - Палермо 3:3

Сампдория - Верона 2:1

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички