Рибери обясни защо се оттегля от футбола: Решението не е негово


Рибери обясни защо се оттегля от футбола: Решението не е негово
Снимка: Getty Images

1237 0

Бившият френски национал Франк Рибери обясни защо се отказва от футбола. Новината за оттеглянето си бившият ас на Байерн Мюнхен обяви преди няколко дни. Той се сбогува с любимия си спорт на 39-годишна възраст и като играч на италианския Салернитана.

"През миналата седмица мислех за завършване на кариерата си, но не смятах, че съм напълно готов за това. Преди 3 месеца се чувствах добре. Имах отлична предсезонна подготовка, но след това възникнаха първите болки в коляното.

В мача от Серия А с Рома играх с болки. Не съм крехък човек, но през следващите два дни не можех да мръдна. Лекарите казаха, че ситуацията е много сериозна. Опитах се да се съвзема, не можех да повярвам, че това ще ме накара да напусна. Исках сам да реша кога ще свърши всичко.

Вчера гледах видео за своята кариера и се разплаках. Аз съм чувствителен човек, имам сърце. Знаех, че този ден ще настъпи, но не се получи добре. Твърде бързо. От това боли повече", каза Рибери, цитиран от "La Gazzetta dello Sport". А ето каква работа бе предложена на Рибери, преди да каже "край". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички