Райола посочи играчите, с които Ювентус ще спечели ШЛ


Райола посочи играчите, с които Ювентус ще спечели ШЛ
Снимка: Guliver/Getty Images

1076 0

Агентът на Пол Погба и Златан Ибрахимович - Мино Райола, посочи кои според него футболисти трябва да привлече италианският шампион Ювентус, за да спечели трофея в Шампионска лига.

"На първо място Ювентус трябва да съхрани Погба, а след това да купи Кишна от Аякс, Лукаку от Евертън и Жонатас от Елче. В отбрана трябва да се подсили с Родриго Ели от Авелино. Той е Погба сред защитниците и е заинтригувал половината футболен свят, включително Ювентус. Кишна ще бъде страхотно попълнение, той е смесица от Роналдо, Ди Мария и ван Перси", коментира Райола, цитиран от "Tuttosport".

В същото време агентът заяви, че оставането на Погба в Ювентус е много вероятно и само сума от 100 милиона евро би накарала французина да напусне Торино.

"Имаме споразумение с Юве и Пол не иска да напуска. Говорих с президента Андреа Анели, с Павел Недвед, Бепе Марота и Фабио Паратичи и те са съгласни. Клубът няма нужда от пари. Седем клуба го искат и съм сигурен в това, което казвам, защото всичките са се свързвали с мен. Тези, които могат да си го позволят, са Реал Мадрид, Барселона, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Челси. Ако пожелая, още утре съм продал Погба на ПСЖ или Сити за умопомрачителна сума. Пол обаче не ми е казал, че иска да му търся нов клуб. На 99% е сигурно, че Погба остава в Ювентус", каза Райола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички