Раджа Наинголан се врече във вярност на Рома


Раджа Наинголан се врече във вярност на Рома
Снимка: Gulliver/GettyImages

1826 0

Един от основните футболисти на италианския гранд Рома Раджа Наинголан удължи договора си с клуба. Белгийският национал подписа ново 4-годишно споразумение, което ще го задържи на Олимпико до лятото на 2021 година.

По този начин полузащитникът сложи край на спекулации относно своето бъдеще, след като в последните месеци името му бе свързвано с трансфер в редица клубове.

„Мисля, че показах, че моето желание през цялото време бе да продължа договора си с Рома. Щастлив съм. През миналата година проведохме няколко разговора с ръководството относно това, но след като наистина започнахме преговорите нещата се случиха много бързо", заяви 29-годишният белгиец след подписването на новото споразумение.

"През последните няколко години изграждахме силен тим – да, футболисти идваха и си тръгваха, но това е нещо, с което се справя треньорския щаб. Това, което мога да кажа е, че винаги сме се разполагали със солиден състав. Мисля, че двете срещи, които изиграхме до момента показаха, че сме добър отбор и че работим в правилната посока. Трябва да бъдем уверени за старта на първенството и да се целим към най-доброто“, допълни още Наинголан.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички