Първите думи на Кристиано Роналдо като играч на Ювентус!


Първите думи на Кристиано Роналдо като играч на Ювентус!
Снимка: Getty Images/Guliver

2512 0

Кристиано Роналдо официално бе обявен за нов играч на Ювентус. Португалецът бе представен на пресконференция преди минути, като отговаряше на въпроси на журналисти в продължение на около 30 минути.

Последва снимка за спомен, като CR7 позира и с екипа на "старата госпожа".

"Не съм тъжен за това, че напуснах Реал Мадрид. Това е огромен отбор, който ще уважавам винаги. На този етап от кариерите си, много играчи избират да отидат в Катар, или Китай, но аз благодаря на Ювентус, че получих възможност да играя в този голям отбор.

Чувствам се страхотно тук. Голямо предизвикателство за мен, трудно първенство, но аз ще бъда готов. Възрастта не е от значение, чувствам се добре и съм мотивиран. Вълнувам се. Както винаги, ще се опитам да дам най-доброто от себе си и се надявам да спечеля всеки един трофей. 

Ювентус ми даде страхотна възможност и съм много благодарен за това. Виждам, че това е отбор, който може да постигне много - те печелят титли в Италия, както и купи на страната, а и играха финал в Шампионска лига. Горд съм, че съм тук, горд съм, че такъв отбор се интересува от мен и се надявам да мога да изкача Ювентус на едно по-високо ниво.

Всички говорят за моето съперничество с Лионел Меси, но аз не виждам играчите като съперници. Всеки се бори за своя отбор и това е нещото, което ще правя тук. В края просто ще погледнем назад и ще видим кой е бил най-добрият", заяви Кристиано на първата си пресконференция като играч на Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички