Пълна мобилизация: С човек по-малко Ювентус вкара 4 на тежък съперник


Пълна мобилизация: С човек по-малко Ювентус вкара 4 на тежък съперник
Снимка: Guliver/GettyImages

1217 0

Традиционно силно играещият срещу Ювентус тим на Удинезе не успя да се възползва от численото си предимство срещу "старата госпожа", а вместо това с човек повече на терена загуби с 2:6 домакинския си мач срещу шампиона на Италия.

Мачът започна страхотно за домакините, които още в 8' поведоха след отличен индивидуален рейд на Перица - 1:0. В 14' обаче домакините си отбелязаха автогол, а Сами Кедира в 20' даде аванс на шампионите. В 26' обаче Марио Манджукич беше изгонен от игра, след като първо получи картон за спречкване с Аднан, а веднага след това напсува съдията и получи второ официално предупреждение.

За старт на втората част Данило изравни за Удинезе и, когато всички очкваха "зебрите" да осъществят пълен обрат, Ювентус нанесе своя удар. В 52' Ругани с глава успя да върне аванса на гостите, докато 7 минути по-късно при ново статично положение се стигна до разбъркване и Кедира с мощен удар направи 2:4.

В 87' с плътен удар германският национал успя да оформи своя хеттрик, а в 90' Пянич се разписа за крайното 2:6 в полза на шампионите.

Така "старата госпожа" се възползва от равенството 0:0 между Наполи и Интер и скъси дистанцията до лидерите. Ювентус изостава с 3 от "небесносините" и на 2 от "нерадзурите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички