Противоречив ден за българите в Серия А


Противоречив ден за българите в Серия А

810 0

Българските национали Александър Тонев и Ивайло Чочев попаднаха в съставите на "Кротоне" и "Палермо" в мачовете на двата отбора от седмия кръг на Серия "А".

Опашкарят в класирането "Кротоне" заложи на Тонев като титуляр и загуби срещу "Каляри" с 1:2, докато сицилианците използваха Чочев като резерва при равенството 1:1 срещу "Сампдория".

НАПОЛИ СЕ ИЗДЪНИ И ИЗПУСНА ЮВЕ ОТ ПОГЛЕД

"Кротоне" допусна голове в края на първото и началото на второто полувреме, след като точни за "Каляри" бяха Давиде Ди Дженаро в 38-та минута и Симоне Падоин в 56-та. Тонев стреля три пъти към вратата на съперниците, като най-опасен беше ударът на българския национал в 72-та минута. Неговият шут беше спасен от вратаря, а две минути по-късно българският национал напусна терена, отстъпвайки мястото си на Адриан Стоян.

ЮВЕНТУС СМАЗА ЕМПОЛИ С 3 ГОЛА ЗА 5 МИНУТИ

Чочев пък започна мача срещу "Сампдория" на пейката и влезе в игра в 56-та минута. Само четири по-късно Илия Несторовски получи топката от Хайтам Алесами в наказателното поле и откри резултата, но домакините от Генуа изравниха в добавеното време на мача. Автор на гола беше Бруно Фернандес, който стреля от далечно разстояние в горния десен ъгъл.

Така "Кротоне" остава на дъното със само една спечелена точка до момента, а "Палермо" е в зоната на изпадащите с актив от 6 точки, обобщава bTV.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички