Поредното разочарование с марка Милан


Поредното разочарование с марка Милан
Снимка: Getty Images/Gulliver

1137 0

Милан продължава отдалечаването си от топ 3 на италианската Серия А, след като допусна пълен обрат и загуба с 2:1 от Удинезе като гост.

"Росонерите" поведоха в срещата с гол на Джакому Бонавентура, който откри резултата още в 8'. Само 20 минути по-късно обаче той трябваше да напусне терена заради контузия, а на терена се появи новото попълнение Жерар Деулофеу.

Влиянието на испанеца не се усети, а в 31' "бианконерите" изравниха резултата. Грешка в изнасянето на топката позволи на домакините да организират бърза атака, а Халфредсон изведе Терау и той се разписа от близко разстояние - 1:1.

Нова контраатака в 73' матира "росонерите", след като "бианконерите" лесно преодоляха отбраната на своя гост в центъра, а Де Паул беше изведен от Янкто в пеналтерията - удар и 2:1 в полза на домакините.

Последва щурм на Милан, който обаче не доведе до гол, въпреки добавените 6 минути. Дори в продълженията Удинезе пропусна да нанесе по-тежък удар по своя съперник.

Загубата обаче означава, че в последните си 6 мача Милан има само една победа, което отдалечава сериозно Винченцо Монтела и компания от топ 3 в Серия А. Разликата с третия Наполи вече е 7 точки, а небесносините са и с мач по-малко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички