Погба с едно изискване към новия си отбор


Погба с едно изискване към новия си отбор
Снимка: Guliver/GettyImages

8941 0

Пол Погба има едно изискване към новия си отбор - който и да е той - преди да склони да напусне Ювентус за сума, не по-малка от 100 милиона евро. Цяло лято се говори как Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид желаят да направят френския национал новият най-скъп футболист в историята, но все още не се е стигнало до сделка.

5 ПРИЧИНИ ЮНАЙТЕД ДА СЕ НУЖДАЕ ОТ ПОГБА

Агентът на Погба Мино Райола е известен със своите ораторски способности и способността си да създава отлична атмосфера за медийни спекулации около своите клиенти.

Райола обясни, че миналата година е имало реална и отлична оферта за Погба от Челси, но трансферът е пропаднал въпреки личното желание на агента. Райола разкри и какво би наклонило везните към евентуално привличане на Погба от който и да е отбор.

ИГРАЧ ЗА 100 МИЛИОНА ЛИ Е ПОГБА?

"Пол не желае да напусна Ювентус, той се чувства добре там. Няма да е проблем да започнем преговори за нов договор с директорите от Торино. Вярно е, че много отбори го желаят, но те трябва да предложат конкретен проект и стратегия на Пол, за да склони той да отиде при тях", коментира Райола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички