Погба разкри от кой се учи и заяви: Още съм никой


Погба разкри от кой се учи и заяви: Още съм никой
Снимка: Getty Images/Guliver

2016 0

Полузащитникът на Ювентус Пол Погба призна кой е футболистът, който му е за пример. Оказа се, че това е звездата на Барселона Андрес Иниеста.

"Последните месеци се различаваха от това, което беше в предишните години, когато ние винаги сме били на първо място. Ситуацията се промени. Разбира се, без Пирло, Видал и Тевес, това е друг Ювентус. Всеки сега отговаря за себе си и за този човек. Ние трябва да бъдем единни както никога досега. По-рано с мен в центъра на терена играеше Пирло и съперниците бяха съсредоточени изцяло върху него, сега цялото внимание е върху мен. Аз трябва да дам точните пасове в точния момент, уча се да го правя от Андрес Иниеста", сподели французинът, цитиран от "La Stampa".

Погба сподели и очакванията си от сблъсъка с Байерн (Мюнхен) в осминафиналния мач в Шампионска лига.

"От една страна, можеше да ни се падне и по-лесен жребий. От друга, никой не очаква от нас да спечелим. Така бе и в миналогодишния полуфинал с Реал. Ще ми бъде трудно да играя срещу Видал. Аз съм още никой. Още нищо не съм постигнал в кариерата си", категоричен е младият футболист на "бианконерите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички