Пиоли: Златан повлия положително на отбора


Пиоли: Златан повлия положително на отбора
Снимка: Getty Images/Guliver

1795 0

Треньорът на Милан Стефано Пиоли коментира днешното равенство на Милан в Серия А. „Росонерите“ за пореден път не успяха да отбележат гол и след като завършиха старата година със загуба с 0:5 от Аталанта, започнаха новата с нулево равенство срещу Сампдория.

След двубоя наставникът на Милан Стефано Пиоли каза какво не е достигнало на Милан да вземе трите точки. „Искахме да победим и да подновим битката в Серия А с успех и фактът, че не я постигнахме е много разочароващ за нас. Доминирахме срещата през по-голямата ѝ част и имахме над 70 паса в тяхното наказателно поле. За жалост обаче нямахме класата при завършващия удар и играчите не показаха, че имат качеството да намират съотборниците си при подаванията, а не можеш да спечелиш среща, ако не създаваш положения“ каза наставникът на Милан.

Италианският специалист коментира и повторния дебют на Златан Ибрахимович за отбора. „Мисля, че влизането му в игра оказа позитивен ефект. Той донесе характер, подкрепа и присъствие на отбора. Мисля, че отборът не е свикнал да има някой с неговата физика в наказателното поле, затова останалите играчи не центрираха топката към него достатъчно, особено в края на мача“ каза Пиоли.

 А ето какво се случи със статуята на Ибрахимович в Малмьо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички