Палермо с Чочев загуби от Фиорентина


Палермо с Чочев загуби от Фиорентина
Снимка: Getty Images/Guliver

733 0

С късен гол Фиорентина се наложи над гостуващия Палермо с 2:1 в мач от 15-ия кръг на италианското футболно първенство.

Така възпитаниците на Пауло Соуза прекъснаха серия от четири последователни равенства на "Артемио Франки" в калчото и с 23 точки се изкачиха на 8-ата позиция.

Сицилианците, в чийто състав цял мач игра българският национал Ивайло Чочев, пък допуснаха осма поредна загуба и нямат успех в първенството вече в десет последователни срещи от 21 септември насам. Гостите останаха на дъното с 6 точки, колкото има и  Кротоне.

Фиорентина имаше огромно териториално превъзходство преди почивката и след няколко пропуска на Никола Калинич все пак поведе след точен изстрел на Филипо Бернардески от дузпа, отсъдена за игра с ръка в пеналта на Хайтам Алеесами.

Малко по-късно Хума Бубакар отново прати топката в мрежата на гостите, но попадението беше отменено заради опасна игра на сенегалеца срещу вратаря Йосип Посавец.

Гостите изравниха в 49-ата минута след точно изпълнен пряк свободен удар на босненския халф Мато Яяло.

До края Палермо се защитаваше добре и бе близо до точката, но в 3-тата минута на добавеното време Бубакар с глава донесе успеха на Фиорентина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички