Остава или напуска: Роналдо решава бъдещето си в Ювентус


Остава или напуска: Роналдо решава бъдещето си в Ювентус
Снимка: Gulliver/GettyImages

1721 0

Бъдещето на Кристиано Роналдо е обект на интензивни спекулации през последните няколко седмици. Много информации твърдят, че португалската суперзвезда може да напусне Ювентус през следващите месеци. Последните информации на италианското издание Calciomercato обаче сочат, че нападателят е решил да остане още една година в Торино.

Все още на високо равнище и на 35-годишна възраст, Кристиано Роналдо започна настоящия сезон на Серия А във фина форма. След като вкара осем гола в пет участия в лигата, петкратният победител за "Златната топка" все още остава неразделна част от Ювентус на Андреа Пирло.

Въпреки това, тъй като пандемията от коронавирус причинява финансови усложнения, ще бъде интересно да се види дали Ювентус наистина ще реши да продължи да плаща солидната заплата на Кристиано Роналдо за още една допълнителна година.

Манчестър Юнайтед и ПСЖ са свързвани с Кристиано Роналдо през последните седмици. По времето, когато договорът му приключва през юни 2022 г., Кристиано Роналдо ще бъде на 37. Както обаче Златан Ибрахимович показа със силните си изяви през последните седмици, възрастта е фактор само за някои спортисти и футболисти.

Изключително здрав, пъргав и все още изключително бърз на футболния терен, Кристиано Роналдо не е оставил играта си да потъне и често е имал решаващ принос за Ювентус във важни мачове. Специалист в Шампионската лига, Роналдо ще се стреми да вдъхнови "старата госпожа" за трофея през сезон 2020-21. Въпреки че Ювентус спечели две титли от Серия А от пристигането му, Шампионската лига им се изплъзна и Кристиано Роналдо ще се надява да сложи край на сушата.

Докато Роналдо се радва да остане още една година в Ювентус, все още предстои да видим дали Ювентус ще може да си позволи високите му заплати. Оставайки само година и половина по договора на португалската суперзвезда, скоро ще трябва да се вземе решение от Андреа Пирло и борда на Ювентус.

Междувременно шеф в Ювентус проговори за това дали се готви раздяла с Роналдо (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички