Официално: Милан уволни Индзаги


Официално: Милан уволни Индзаги
Снимка: Getty Images/Guliver

1027 0

Ръководството на Милан потвърди за уволнението на настивника на тима Филипо Индзаги. Това се случва по средата на двугодишния договор на италианеца с "росонерите".

Бившият треньор на юношите пое първия тим миналото лято, наследявайки Кларънс Сеедорф. След разочароващия сезон обаче, в който Милан не успя да се класира на позиция, даваща право на участие в Европейските турнири, дойде време Индзаги да си тръгне. "Червено-черните" завършиха на 10-о място. Въпреки че играха колебливо по време на целия сезон, ръководството на клуба предпочете бившият футболист на тима от Милано да води отбора до края на сеозна.

"Футболен клуб Милан обявява, че треньорът на първия отбор Филипо Индзаги е уволнен. Благодарим му за свършената работа", пише в изявлението, публикувано на официалния сайт на клуба.

Собственикът на Милан Силвио Берлускони вече работи по намирането на нов треньор. Той се опита да върне на "Сан Сиро" Карло Анчелоти след като той бе уволнен от поста си в Реал Мадрид. Анчелоти обаче реши да си вземе почивка и да се подложи на операция в Канада.

Спекулациите в момента свързват с Милан оттеглилия се от Сампдория Синиша Михайлович.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички