Официално: Капитанът на Ювентус е аут за половин година


Официално: Капитанът на Ювентус е аут за половин година
Снимка: Gulliver/GettyImages

2265 0

Капитанът на Ювентус Джорджо Киелини ще пропусне следващите шест месеца, след като претърпя операция на коляното поради разкъсани кръстни връзки, съобщиха от шампионите на Серия А. 35-годишният централен защитник получи травмата по време на тренировка миналия петък, като новото попълнение на „бианконерите“ Матайс де Лихт го замени при драматичния успех над Наполи с 4:3 през изминалия уикенд.

"Джорджо Киелини претърпя операция заради разкъсани кръстни връзки на дясното коляно, обяви "Старата госпожа“ в свое изявление. - Интервенцията, извършена в клиника „Хохрум“ в Инсбрук от професор Кристиан Финк в присъствието на клубния лекар д-р Цуридис, премина успешно. Очакваният период на възстановяване е около шест месеца“.

Грандът от Торино спечели първите си два мача в първенството в търсене на девета последователна титла в Серия А, но трябва да го стори при отсъствието на Киелини за по-голямата част от кампанията. Очаква се италианският национал да се завърне през март, което означава, че той може да бъде готов за четвъртфиналите в Шампионска лига, ако Ювентус стигне до тази фаза на най-престижния европейски клубен турнир. А какво сподели Де Лихт след дебюта си за тима вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички