Офертата на Ювентус за Погба, с която "бианконерите" изпреварват Реал Мадрид


Офертата на Ювентус за Погба, с която "бианконерите" изпреварват Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

6556 0

Фикс идеята на Ювентус със Шампионска лига е накарала ръководството на тима да направи всичко по силите си, за да върне Пол Погба в отбора. Именно халфовата линия беше най-слабото звено на "бианконерите" през последния сезон и трансфер на френския ас е приоритет №1 за предстоящото лято.

Според информация на английския вестник "Daily Express", Реал Мадрид в момента е фаворит за подписа на Погба, а офертата е на стойност 120 милиона паунда - сума, кояо засега не задоволява Манчестър Юнайтед. Освен това "белия балет" иска първо да се отърве от Гарет Бейл, което може да позволи на Ювентус да изпревари испанския гранд в наддаването за Погба.

"Старата госпожа" е готова да предложи на Манчестър Юнайтед сериозна размяна на играчи. Италианският тим е готов да пусне Пауло Дибала и Алекс Сандро на "Олд Трафорд" в замяна на Погба, като италианците са наясно, че английският гранд има сериозен интерес и към двамата футболисти.

Кандидатите за Погба нямат време особено протакане, тъй като мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обяви, че иска трансферите в клуба да приключат до 1 юли, когато той трябва да бъде наясно с какъв състав ще разполага през следващия сезон. А какво е желанието на Пол Погба четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички