Обявиха "истинските" причини за отнетата капитанска лента на Икарди


Обявиха "истинските" причини за отнетата капитанска лента на Икарди
Снимка: Getty Images/Guliver

2298 0

Решението да бъде отнета капитанската лента на Мауро Икарди в Интер не е било взето заради проблемите с новия договор на нападателя, които той създава. Според известния италиански журналист Джанлука Ди Марцио решението на клуба е продиктувано от редица други причини, които са се натрупали във времето.

Аржентинецът е бил разжалван като капитан на отбора съвместно от треньора Лучано Спалети и ръководството на клуба. Решението е било взето по ред причини, касаещи поведението на 25-годишния голаджия. По-специално, в Интер не са доволни от факта, че като капитан Икарди говори малко в съблекалнята. Клубът е недоволен и от липсата на реакция на футболиста към честите изказвания на жена му Уанда Нара, които неведнъж са създавали проблеми на клуба, треньора и играчите.

ВИДЕО: ДЕБЮТНИЯТ ГОЛ НА ИКАРДИ В ШАМПИОНСКА ЛИГА Е ИСТИНСКИ КРАСАВЕЦ

След обстоен анализ на фактите ръководството на "нерадзурите" реши да даде капитанската лента на вратаря Самир Ханданович, тъй като според тях Икарди не е подходящ за позицията в момента. Какви още неприятности има нападателят в своя клуб - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички