Нови обвинения за сексуален тормоз в света на футбола


Нови обвинения за сексуален тормоз в света на футбола
Снимка: Gulliver/GettyImages

1712 0

Бившият вече президент на Италианската футболна федерация Карло Тавекио бе обвинен в сексуален тормоз само ден, след като подаде оставка от поста. Обвинението към 74-годишния Тавекио бе отправено от бивша служителка във федерацията. В интервю за миланския ежедневник Corriere della Sera, жената, която е представена единствено с псевдонима „Мери“, разкрива срещата си с бившия президент в централата на Италианския футболен съюз в Рим.

„Отидох в неговия офис, за да разговаряме за футбол. Той обаче дори не ми остави време да го попитам „Г-н президент, как сте?“. Погледна ме и ми каза: „Изглеждаш добре, явно водиш активен сексуален живот“. Впоследствие добави: „Ела насам, за да докосна гърдите ти“. Почувствах се засрамена. Опитах се да му кажа да спре, но единственият му отговор към мен бе да пусна завесите в офиса", споделя жената.

"Мери" разкрива пред Corriere, че тормозът е продължил известно време, докато тя не е напуснала Италианската федерация. Тя е решила да говори сега, след като осъзнала, че въпреки оставката на Тавекио, той нямал намерение да слиза от публичното пространство. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички