Новата схема на забравения колос


Новата схема на забравения колос
Снимка: Guliver/GettyImages

1408 0

Новият треньор на Интер Лучано Спалети ще заложи на нова схема в Интер. Както е известно, той напусна Рома и веднага пое "нерадзурите", които в последните години се представят ужасяващо на домашната сцена и дори ще пропуснат европейските клубни турнири през идния сезон.

Италианският гранд залагаше на различни тактически схеми, които варираха между 4-5-2 и 4-3-3, но сега бившият наставник на "вълците" ще налага популярното 4-2-3-1 с двама дефанзивни халфа.

"4-2-3-1 е завършена формация, която носи добри представяния на отбора и даваща възможност на офанзивните качества да диктуват резултата от мача. За да побеждаваме, ще имаме нужда да бележим много голове. Балансът е необходим, но ще заложим на концепцията, че трябва да атакуваме дефанзивната линия на съперника", сподели Спалети.

"Интер трябва да бъде отбор, който да пулсира в сърцата на феновете… чувството за принадлежност е важно. От ключово значение е тази фланелка да бъде ценена и уважавана. Искам всеки, който ще играе за този отбор, да се чувства като мен в момента. Не можеш да се сдобиеш с резултати без това чувство за принадлежност", допълни новият треньор на Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички