Нова година - същата стара Рома


Нова година - същата стара Рома

1064 0

Рома успя да вкара 3 гола за пръв път от 4-и ноември насам, но така и не прекъсна серията си от 8 мача без победа във всички турнири. Възпитаниците на Руди Гарсия стигнаха до драматично 3:3 при гостуването си на Киево и продължават да изостават от лидерите в Серия А.

"Вълците" поведоха в резултата още в 7' с гол на Умар и асистенция на Жервиньо, а в 37' резултатът беше удвоен след страхотен гол на Алесандро Флоренци. Точно в края на първата част обаче Палоски намали и обърка плановете на столичани.

Киево натисна в началото на втората част и след чудесно подаване на Валтер Бирса Даинели успя да изравни. В 71' ключов аванс на гостите даде Фалке, но това също не беше достатъчно за победата. В 86' влезлият на терена 5 минути по-рано Симоне Пепе изравни и донесе точката на "летящите магаренца".

Рома остава с 33 точки и вече е на 5-о място в класирането на цели 5 зад лидера Фиорентина, който днес стигна до 3:1 над Палермо като гост. Киево е на 12-о място с 23 пункта.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички