Наполи се препъна срещу изпадащ и изпусна да се доближи до Юве и Интер


Наполи се препъна срещу изпадащ и изпусна да се доближи до Юве и Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

971 0

Наполи допусна грешна стъпка и завърши наравно 1:1 при визитата си на закъсалия СПАЛ в среща от деветия кръг на Серия А. Във Ферара Аркадиуш Милик (9) даде ранен аванс на „партенопеите", но малко по-късно Ясмин Куртич (16) изравни, а до края нови голове не паднаха.

Така тимът на Карло Анчелоти пропусна да се възползва от равенствата на Ювентус и Интер вчера и остава на четвърто място със 17 точки - на шест от лидера Ювентус и на пет от втория Интер.

В друг мач от Серия А, Аталанта разгроми гостуващия Удинезе със 7:1. Гостите поведоха чрез Стефано Окака (11), а Йосип Иличич (21) набързо изравни. В 32-та минута Николас Опоку получи втори жълт картон, а до края на полувремето Луис Муриел (35) от дузпа и отново Иличич (43) направиха обрата пълен.

През втората част за бергамаските се разписаха Муриел (47, 75 д.), който записа хеттрик, Марио Пашалич (52) и Амад Траоре (83). Аталанта е на трето място с 20 точки. В друга среща Торино и Каляри също не се победиха и завършиха 1:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички