Наполи с две предложения към Интер за Икарди


Наполи с две предложения към Интер за Икарди
Снимка: Getty Images/Guliver

2377 0

От Наполи не са се отказали от идеята да привлекат нападателя на Интер - Мауро Икарди. Неаполитанците са предложили оферта в размер на 60 милиона евро плюс бонуси на Интер. Наставникът на "нерадзурите" Антонио Конте е категоричен, че няма да разчита на аржентинеца и дори неговият номер бе даден на Ромелу Лукаку.

Според Sky Italia дори в тази сделка може да влезе и нападателяt на неаполитанци Аркадиуш Милик, но трансферната сума ще спадне. До момента е ясно, че от Интер искат на всяка цена да се отърват от аржентинеца, но същевременно отборът държи и да вземе висока трансферна сума за него. От Ювентус също има интерес към Икарди.

По време на кариерата си 26-годишният Икарди игра в Сампдория и Интер. По-рано този месец се появиха информации, че звездата на Ювентус Кристиано Роналдо е дал "зелена светлина" за неговото привличане. 34-годишният португалец е изразил мнение, че 26-годишният Икарди може да стане идеален партньор за него в атаката на тима. Вижте какви са актуалните заплати в италианския гранд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички