Нападателят на Челси Тами Ейбрахам отиде при Жозе Моуриньо в италианската Серия А


Нападателят на Челси Тами Ейбрахам отиде при Жозе Моуриньо в италианската Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

1055 0

Отборът на Рома привлече нападателя на Челси Тами Ейбрахам срещу 40 милиона евро. 23-годишният Ейбрахам, който бе водещ голмайстор за "сините" през миналия сезон, подписа договор за пет години с италианския клуб, воден от Жозе Моуриньо.

От своя страна Челси запазват опцията да си върнат своя играч срещу 80 милиона евро, която могат да активират след минимум два сезона.

"Човек може да усети, когато един клуб наистина го иска. Рома е клуб, който заслужава да се бори за титли и трофеи. Вече имам опита от спечелването на големи трофеи и искам отново да играя в тези турнири. Искам да помогна на Рома да достигне нивото, което заслужава. За мен е огромна чест да нося екип с номер 9 в този отбор и нямам търпение да започна", сподели Ейбрахам след финализирането на сделката.

Ейбрахам отбеляза общо 30 гола в 82 мача за Челси, като има на сметката си и шест мача за английския национален отбор. Той обаче стана излишен на "Стамфорд Бридж", след като "сините" купиха Ромелу Лукаку от Интер за близо 115 милиона евро!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички