Наказателната акция на Влахович за 2024-а продължава, а Ювентус се измъкна в последните секунди (ВИДЕО)


Наказателната акция на Влахович за 2024-а продължава, а Ювентус се измъкна в последните секунди (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

336 0

Ювентус сложи край на серията от 4 поредни мача без победа, побеждавайки с 3:2 у дома на "Алианц" Фрозиноне в мач от 26-ия кръг на италианската Серия А. В герой за тима от Торино се превърна Ругани, който вкара победния гол в последните секунди на мача.

Ювентус се спъна срещу Фрозиноне в борбата за титлата в Серия А

Развой на Ювентус - Фрозиноне

Срещата започна много силно за домакините. Още в третата минута Душан Влахович откри резултата. Сърбинът овладя пас от Уестън МакКени в наказателното поле и с отличен завършващ удар даде преднина на "бианконерите".

Само 11 минути по-късно гостите изравниха. Надир Зортеа центрира чудесно в наказателното поле, а там Уалид Чедира се извиси над всички и с много хубав удар с глава възстанови паритета на стадион "Алианц". Обрата в Торино бе пълен, когато в 27' Марко Брешиани вкара от границата на наказателното поле.

До почивката обаче Юве успя да изравни с втори гол на Влахович в 32-ата минута, като отново асистенцията отиде на името на Уестън МакКени. Сърбинът доказа, че е в топ форма, тъй като това бе гол №9 за него от началото на 2024 година.

Драмата обаче бе пълна в самия край на сблъсъка. Ювентус получи шанс да изпълни корнер във финалните секунди, а след карамбол в наказателното поле топката се озова в Даниеле Ругани, а той - от много малък ъгъл, донесе победата за "бианконерите".

Ювентус сложи край на серия от 4 мача без победа в Серия А след този успех, но остава втори в класирането с актив от 57 точки, като "бианконерите" изостават на 6 точки от Интер, който е с два мача по-малко от своя преследвач. Фрозиноне пък е на 16-то място с 23 пункта, като новакът е на 4 пункта над опасната зона.

Още: Божинов посочи кой играч на Ювентус Алегри трябва да задържи и критикува бившия си клуб

Още: Не си помогнаха: Голово реми отдалечи Ювентус от върха и насочи Верона към дъното (ВИДЕО)

Ювентус с издънка в паметен за Алегри мач, Интер изглежда недостижим (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички